Γράμμωση μυών

Το πρόγραμμα αυτό παράγει κυκλική μυϊκή διέγερση. Διεγείρει τις γρήγορης απόκρισης μυϊκές ίνες του σώματος (μέγιστη ένταση, μικρής διάρκειας, υψηλή κατανάλωση οξυγόνου, ευαισθησία, κόπωση). Οι συσπάσεις που προκαλούνται συμπληρώνονται με ειδικές ρυθμικές κινήσεις, που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα όταν επαναλαμβανόνται δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανθρώπους που δεν θέλουν να χάσουν βάρος αλλά να χτίσουν το μυϊκό τους σύστημα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εφαρμόζονται ηλεκτρικοί παλμοί υψηλότερης συχνότητας και μεγαλύτερης διάρκειας, ώστε να ενεργοποιηθούν και οι μύες στα βαθύτερα στρώματα.

Ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, τη σωματική διάπλαση και το επίπεδο προπόνησης η διάρκεια των παλμών μπορεί να προσαρμοστεί ώστε η άσκηση να γίνει περισσότερο ή λιγότερο έντονη, για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Κατά την προπόνηση μπορεί να γίνει χρήση διάφορων μεθόδων άσκησης και εργαλείων (βαράκια, μπάρα, λάστιχα, μπάλλες, TRX, stepper και άλλα). Οι ασκήσεις θα πρέπει να είναι συγχρονισμένες με το ρυθμό της ηλεκτρικής διέγερσης. Ο E-Fit trainer θα δείξει την κάθε άσκηση και θα προσέχει τη σωστή τους εκτέλεση. Μετά από κάθε συνεδρία οι μύες θα εμφανιστούν περισσότερο γραμμωμένοι, με το αποτέλεσμα να διατηρείται μεταξύ των συνεδριών.

Επιπρόσθετα της προπόνησης E-Fit, πρωτεινούχα προϊόντα μπορούν να συστήνονται μετά από ζήτηση του αθλούμενη για την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων. Η βελτίωση της εμφάνισης είναι ευδιάκριτη μετά από μερικές μόνο προπονήσεις εφόσον ακολουθηθούν και σωστές διατροφικές συνήθειες.