Κάψιμο λίπους

Αυτό το πρόγραμμα εκτελεί υψηλότερου επιπέδου διέγερση με χρήση συνδυαστικής κυματομορφής, ειδική για τις προβληματικές περιοχές του σώματος. Αυτή η ρύθμιση αυξάνει την κατανάλωση οξυγόνου στα κύτταρα και επιταχύνει το κάψιμο των θερμίδων. Όχι μόνη της η ολόσωμη άσκηση αλλά και η προσθήκη εντατικής άσκησης στις εξειδικευμένες περιοχές θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι χαμηλής συχνότητας και μικρής διάρκειας παλμοί έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τη διέγερση των επιφανειακών στρωμάτων – όπου συγκεντρώνεται ο λιπώδης ιστός – και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Αυτός ο τύπος διέγερσης δεν επηρεάζει τους εν τω βάθει μύες και έτσι η προπόνηση βασίζεται σε συνεχείς, δυναμικές κινήσεις με την καθοδήγηση του trainer.

Οι ασκήσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν με τη χρήση stepper, βαράκια για χέρια ή πόδια. Το κλειδί για το πρόγραμμα καψίματος λίπους είναι η διατήρηση του καρδιακού ρυθμού εντός της ζώνης καψίματος λίπους. Αυτό μπορεί να παρακολουθηθεί εύκολα με ένα ρολόι παλμογράφο καρδιακού ρυθμού, αν και οι έμπειροι προπονητές μπορούν να ελέγχξουν τον ρυθμό εντός της επιθυμητής ζώνης.

Θετικά αποτελέσματα εμφανίζονται εντός του πρώτου μήνα, ειδικά αν ακολουθηθεί σωστή διατροφή και χρήση σκευασμάτων αδυνατίσματος.