Γυμναστική

Η γυμναστική καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα διαφορετικών τεχνικών και μεθόδων. Οποιοσδήποτε τύπος άσκησης που έχει σχεδιαστεί για να μας κάνει ελκυστικότερους, ισορροπημένους και πιο υγιείς θεωρείται γυμναστική. Η γυμναστική είναι σημαντική τόσο για τους νέους όσο και για τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Δυναμώνει τους μύες, βελτιώνει την απόδοση, διατηρεί καλή φυσική κατάσταση και βοηθάει στην αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων και σωματικών όπως η παχυσαρκία. Και εάν ακολουθείτε ένα τρόπο ζωής χωρίς καταχρήσεις, η γυμναστική συμβάλει πέραν της ενδυνάμωσης του μυϊκού συστήματος και στην ισχυροποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπλέον της σωστής δίαιτας, οι άλλοι κρίσιμοι παράγοντες για τη διατήρηση υψήλης ποιότητας ζωής είναι η γυμναστική και ο ισορροπήμενος τρόπος ζωής. Η γυμναστική βοηθάει στο γρήγορο κάψιμο πολλών θερμίδων και η συστηματική άσκηση στη βελτίωση του μεταβολισμού. Στη γυμναστική συγκαταλέγονται πολλές διαφορετικές μέθοδοι, από τις οποίες επιλέγει ο καθένας όποια του αρέσει και του ταιριάζει περισσότερο.

Όποιος επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο έχει σίγουρα αντιμετωπίσει το φαινόμενο της μείωσης του ρυθμού εξέλιξης του μυϊκού του συστήματος και το φαινόμενο της απώλειας κινήτρου που οφείλεται στην μονοτονία της επανάληψης των ασκήσεων με βάρη. Ακριβώς αυτό το σημείο είναι η διαφορά που προσφέρει η εξαιρετική τεχνολογία E-Fit συνδυαζόμενη με τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού σας trainer, που σας προσφέρει πολύπλευρη προπόνηση εξατομικευμένη στους προσωπικούς σας στόχους. Εναλλακτικά η προπόνηση E-Fit Infinity μπορεί να σχεδιαστεί ως συμπλήρωμα της αερόβιας προπόνησής σας ή ταυτόχρονα με διάφορες καρδιοαγγεικές ασκήσεις, για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μια συσκευή EMS Infinity στα χέρια ενός εξειδικευμένου trainer μπορεί όχι μόνο να αντικαταστήσει τη συμβατική γυμναστική αλλά να στοχεύσει στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Μεταξύ των συσκευών EMS, το E-Fit Infinity είναι μοναδικό γιατί έχει σχεδιαστεί ιδανικά για να συνδυάζεται με την ενεργητική γυμναστική, από βασικές ασκήσεις έως  δυναμικές κινήσεις μαχητικών αθλημάτων.