Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας / Θεραπεία κυτταρίτιδας

Καθώς το κυκλοφορικό σύστημα του σώματος είναι λιγότερο αποτελεσματικό με την αύξηση της ηλικίας, τον λάθος τρόπο ζωής και λόγω προβλημάτων υγείας, εμφάνιζεται κυτταρίτιδα, η γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού, στη μέση, στην κοιλιά, τους γοφούς και τους μηρούς. Η κυτταρίτιδα οφείλεται στην χαλάρωση των συνεκτικών ιστών. Κύτταρα λίπους συσσωρεύονται μεταξύ της επιδερμίδας και των μυών και προκαλούν διαφοροποίησεις στην εμφάνιση της επιδερμίδας. Αυτοί οι ιστοί μπορούν να διεγερθούν με χαμηλής έντασης παλμούς, που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και υποβοηθούν την απόρριψη των άχρηστων κυτταρικών παραγώγων. Η εμφάνιση κυτταρίτιδας μπορεί να μειωθεί σημαντικά με τη χρήση του E-Fit Infinity.

Κατά την προπόνηση E-Fit αυξάνεται η ροή των υγρών στις φλέβες, τις αρτηρίες και τις οδούς κυκλοφορίας της λέμφου και ο ισορροπημένος πλέον μεταβολισμός επιτρέπει την αποτοξίνωση των κυττάρων και των σωματικών υγρών.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους που πάσχουν από τέτοιου είδους προβλήματα και επιθυμούν την αντιμετώπισή τους.